Հոգեբանը պատմել է, որ չիպսերի ընտրությունը խոսում է մարդու բնավորության մասին
Հոգեբան Էմմա Քենին պատմել է, որ չիպսերի սիրելի համերը խոսում են մարդկանց բնավորության մասին։ Նա չիպսերը դասակարգել է՝ աղի, քացախով, պանրով եւ սոխով, ծովախեցգետնով եւ վուստերշիրյան սոուսով։
Հետազոտողներն ասում են, որ մարդիկ, ովքեր նախընտրում են պարզ աղի չիպսեր, ավելի հավասարակշռված են եւ հակված չեն դրամատիզացման: Նրանք մեթոդաբար են մոտենում ցանկացած բարդ խնդրի լուծմանը։
Մարդիկ, ովքեր ընտրում են քացախի համով չիպսեր, չափազանց շատ են վերլուծում, կարող են ծայրահեղությունների մեջ ընկնել եւ ենթակա են իմպոստերի համախտանիշի։
Պանրի եւ սոխի չիպսերի սիրահարները հստակ գիտեն, թե ինչ են ուզում եւ ձգտում են ամեն ինչ ստանալ կյանքից: Այս բնավորությամբ մարդիկ համառ են։
Այնուամենայնիվ, հոգեբանը չի բացատրում, թե ինչ գիտական մեթոդ է օգտագործել իր եզրակացություններն անելու համար, ուստի անհնար է ստուգել դրանց հուսալիությունը: