Ինչպե՞ս սնվել՝ ընկճախտից խուսափելու համար. գիտնականներ
Մրգերով ու բանջարեղենով, ընկուզեղենով և ձկնեղենով հարուստ Միջերկրածովյան դիետան նվազեցնում է ընկճախտի զարգացման հավանականությունը: Այս մասին հաղորդում է CNN-ը՝ վկայակոչելով մասնագետներին:
Պարզվել է, որ այս դիետան 33 տոկոսով նվազեցրել է ընկճախտի հավանականությունը: Ըստ գիտնականների՝ պատճառն այն է, որ շատ մարդկանց սննդակարգում շատ են բորբոքում առաջացնող նյութերը: Դրանք կարելի է գտնել, օրինակ, վերամշակված մսամթերքներում, ալկոհոլում, որոնք կարող են ընկճախտ առաջացնել:
Իսկ բորբոքային սննդակարգը և համակարգային բորբոքումը կարող են հոգեկան շեղման պատճառ դառնալ:


















































Հավանաբար ԱԱԾ աշխատողները գտել իշխանությանը լոյալ քահանաների, իրենց են դիմել, ինձ չեն դիմել. Տեր Նշա...
Մայր Աթոռի հայտարարությունը
Տարոն Մարգարյանը կգործուղվի Մոսկվա
44-օրյա պատերազմը սկսվել է երկու պատճառով․ Հայաստանի խորհրդարանի փոխնախագահ
«Միսս Անգլիա» մրցույթում առաջին բացահայտ նույնասեռական հաղթողը պատմել է, որ իրեն «ծաղրել են» իր սեռա...
Պոլսո Հայոց Պատրիարքը չի հստակեցնում՝ դե՞մ է Կաթողիկոսի հեռացման պահանջին, թե ոչ
Հայտնի է երկրի ամենախիտ բնակեցված քաղաքը
54-ամյա Քրիստինա Օրբակայտեն լողազգեստով ցուցադրել է կազմվածքը
Խիստ ծանր հիվանդություններից բացի բոլորը պետք է զորակոչվեն բանակ․ Գեղամ Նազարյան
Քեյթ Միդլթոնը բացահայտել է իր արտաքինի մասին զարմանալի գաղտնիք