Ինչպես կազմել ամանորյա ճաշացանկ
Սննդաբան Աննա Մակարովան հայտնել է, թե ինչպես կազմել ամանորյա ճաշացանկը, որպեսզի ճաշկերույթը անհարմարություն չառաջացնի։
Ամենաշատը 2 գլխավոր ուտեստ․ սննդաբանը խորհուրդ է տալիս ունենալ 2 ավանդական սիրելի ուտեստներ։ Մնացած բոլորը կարելի է պատրաստել բանջարեղենից։
Հրաժարվել մրգերից․ ամանորյա ճաշացանկում ավելի լավ է ոչ մի միրգ չլինի, այդ թվում և մանդարին։ Դրանք ավելորդ կլինեն աղցանների հետ համադրությամբ։
Սկսել բանջարեղենից․ ամանորյա ճաշկերույթը սկսելիս ավելի լավ է սկսել ուտել հում բանջարեղեն։
Փոքրիկ չափաբաժիններ․ ափսեի մեջ ոչ մեծ քանակությամբ սնունդ դրեք, համտեսեք այն, զրուցեք, վեր կացեք սեղանի մոտից։ Փոքրիկ չափաբաժինները և շարժունությունը հիանալի միջոց են ավելորդ քաշ չհավաքելու համար։
Ալկոհոլի մի տեսակ․ սննդաբանը խորհուրդ է տալիս նախապատվությունը տալ ալկոհոլի միայն մի տեսակի։